YEAPHI 1.2KW 48V 72V 3600rpm 3800rpm Brushless DC Blade Motor untuk Listrik Zero Turn Mesin Pemotong Rumput Traktor

    • Motor blade 1.8 kw 48v/72v digunakake kanggo numpak Kendaraan Traktor Lawn.Iki digunakake kanggo pemotong rumput.Kita duwe motor 800W nganti 5.5KW lan pengontrol sing digunakake kanggo peralatan sing nganggo baterei. Aplikasi produk kita yaiku mesin pemotong rumput listrik, mesin pemotong nol listrik, lan traktor nunggang, lsp.
    • Ana udakara 27 taun pengalaman ing industri iki.Kita minangka supplier sing wis suwe kerja sama karo akeh pelanggan sing misuwur ing industri iki, kayata Greenworks,Ryobi, TTI, Alamo Group, Briggs&Stratton lan Generac.

We nyedhiyani sampeyan karo

  • Pangembangan khusus gratis.

  • Layanan profesional-YEAPHI

    wis 3 pusat riset lan pangembangan sing ngatasi tantangan technical pelanggan.

  • Kontrol biaya sing apik banget

    adhedhasar rasio dhuwur-diprodhuksi dhewe.

  • Kepatuhan lengkap

    karo standar IATF16949.

  • Swara 5 taun pengalaman

    ing kendaraan pekarangan listrik adhedhasar kerja sama karo RYOBI lan Greenworks.

  • Katalog produk

    ● 800W-5.5KW agul-agul controller.
    ● 800W-5.5KW agul-agul motor.
    ● 800W-5.5KW nyopir controller.
    ● 800W-5.5KW nyopir motor.
    ● sensor amba.

Fitur produk

  • 01

    Aplikasi

      • ZTR Mesin pemotong rumput, Traktor rumput.
  • 02

    Fitur

      • 1. Desain kompak, tahan banyu, poros stainless steel.
      • 2. Kurang gangguan, torsi dhuwur, linuwih dhuwur.
      • 3. kontrol kacepetan Stepless, dual-arah.
      • 4. Umur kerja sing dawa (> 20.000 jam).
  • 03

    Parameter elektronik

      • 1. Rated voltase: 48/72 (DC).
      • 2. Output daya: 1.8kw.
      • 3. Torsi motor: 4,8 Nm
      • 4. Rated kacepetan: 3600±100.
      • 5. Tingkat IP: IP 65.
      • 6. Counter gaya elektromotif (v / 1000rpm) 14v ± 5%.
      • 7. Induktansi dinamis min (uH): 165±6%.
      • 8. Induktansi statis Maks (uH): 283±6%.
      • 9. Resistane (Ω) / 25 ℃ 3: 0,0281 ± 5%.
  • 04

    Keuntungan produk

      • Ukuran cilik, bobot entheng, daya output dhuwur.
      • efisiensi dhuwur, Kapadhetan relatif dhuwur saka daya output lan torsi.
      • Jangkoan pangaturan kacepetan amba, lan bisa dioperasikake ing umume papan kerja.
      • Struktur prasaja, operasi dipercaya lan pangopènan trep.
      • Nduwe karakteristik karakteristik voltase rendah sing apik, karakteristik beban torsi sing kuat, torsi wiwitan gedhe, lan arus wiwitan sing cilik.
  • 05

    Sertifikasi

      • ISO9001
      • ISO 14001
      • ISO 45001
  • 06

    Alat QC

      • APQP
      • FMEA
      • PPAP
      • MSA
      • SPC
  • 07

    Teknologi Inspeksi Proses

      • Tes Kekuwatan Listrik Otomatis.
      • Tes Tuwa Otomatis.
      • Tes Akhir Otomatis.
      • Tracing Kualitas Digital.
  • 08

    Kaluwihan Perusahaan

      • Pengalaman luwih saka 5 taun ing kendaraan pekarangan listrik adhedhasar kerja sama karo RYOBI lan Greenworks.
      • Pangembangan khusus gratis.
      • Kontrol biaya sing apik adhedhasar rasio sing digawe dhewe.
      • Kita tundhuk karo standar IATF16949.

Spesifikasi

daya Tegangan Torsi kacepetan Rated Cara kerja tingkat IP Gaya gerak listrik counter (v/1000rpm) Induktansi dinamis min (uH) Induktansi statis Maks (uH) Resistane (Ω)/25 ℃ 3
1.8KW 48/72V 4,8 Nm 3600 ± rpm S1 IP 65 v/rpm14v ±5% 165±6% 283±6 0,0281±5%

Kaluwihan produk

1. Sawise perakitan produk, poros motor kudu rotasi fleksibel, tanpa lag, ora ana swara.
2. Motor punika rotasi unidirectional: mburi extension poros dianggep minangka rotasi counterclockwise.
3. Rasio kutub slot motor: stator 12 slot, rotor 10 kutub (5 kutub ngelawan).
4. Insulasi kelas: kelas H (bahan cetakan injeksi: kelas F).
5. Magnetik baja suhu resistance kelas: SH kelas.
6. Saiki bocor: tegangan AC 1.8 ± 0.1K / 3S antarane nduwurke tumpukan lan inti, bocor saiki 3 mA.
  • pro_service

    Spesifikasi

    1. Rated voltase: 48/72 (DC).
    2. Output daya: 1.8kw.
    3. Torsi motor: 4,8 Nm
    4. Rated kacepetan: 3600±100.
    5. Tingkat IP: IP 65.
    6. Counter gaya elektromotif (v / 1000rpm) 14v ± 5%.
    7. Induktansi dinamis min (uH): 165±6%.
    8. Induktansi statis Maks (uH): 283±6%.
    9. Resistane (Ω) / 25 ℃ 3: 0,0281 ± 5%.

  • pro_service

    Kaluwihan produk

    ►Ukuran cilik, bobot entheng, daya output dhuwur.
    ►Efisiensi dhuwur, Kapadhetan relatif dhuwur saka daya output lan torsi.
    ►Rentang pangaturan kacepetan amba, lan bisa dioperasikake ing umume papan kerja.
    ►Struktur prasaja, operasi dipercaya lan pangopènan trep.
    ► Nduwe karakteristik karakteristik tegangan rendah sing apik, karakteristik beban torsi sing kuat, torsi wiwitan sing gedhe, lan arus wiwitan sing cilik.

produk sing gegandhengan